Workshop e-Commerce strategie weer een groot succes!

27 november 2013 | 2504 Views

Donderdag 14 november organiseerden ISM en Guilty People voor de tweede maal de workshop: Je online strategie op 1 A4. Tijdens het event leerden de deelnemers hoe zij een online strategie door middel van de OGSM methodiek konden vatten op 1 A4.

Door de vele mogelijkheden EN de economische omstandigheden is het maken van duidelijke online keuzes belangrijk. De workshop werd daarom goed bezocht. We kijken terug op een geslaagde middag met een beoordeling van gemiddeld een 7.9!

Ecommerce Strategie

 

De opening werd verzorgd door voormalig Minister van Financien Jan Kees de Jager, met online trends en leuke persoonlijke anekdotes . Daarna namen Gideon Schipaaboord, strategy director bij Guilty People en Ellen Leenhouts, Partner Business Openers en schrijfster van het boek “Businessplan op 1 A4: word succesvoller met OGSM”, het woord over. Het event was een groot succes. Meer dan 40 webwinkeliers hadden interesse om deze workshop bij te wonen. Onder andere waren Björn Borg, Wehkamp, Protest, Deen Supermarkten en Fleurop aanwezig. We kregen dan ook erg leuke reacties:

  • “Het was een interessante en inspirerende workshop geleid door mensen met kennis van zaken en een overtuigend verhaal.”
  • “Heerlijk op z'n Rotterdams! Direct & to the point”
  • “Het was leerzaam en interessant. Ik kom graag nog een keer.”
  • “Hoog niveau voor een gratis workshop. Mensen met kennis aan het woord.”
  • “Goed verzorgde en erg interessante workshopmiddag.”

 

Wilt u deze workshop de volgende keer niet missen? Schrijf je dan nu direct in voordat de sessie vol zit. Er zijn slechts enkele plaatsen beschikbaar!

X
Contact
Direct e-commerce advies?
<
Contact
Direct e-commerce advies?