Wij zijn trots te werken voor:

Digitale transformatie

Het klinkt eenvoudig: door het toevoegen van e-commerce aan de klantreis de groei versnellen en de operationele efficiëntie verbeteren. De praktijk bewijst echter vaak het tegendeel. Onze strategen helpen u aan een klantgerichte strategie die bijdraagt aan een succesvolle digitale transformatie. 

 
Serieus met e-commerce 

Speciaal voor organisaties met serieuze e-commerce-ambities die professioneel aan de slag willen ontwikkelden we een methodiek voor succesvolle digitale transformaties. De methodiek baseerden we op 25+ jaar ervaringen met A-spelers. U verkrijgt meer inzicht in de benodigde competenties, capaciteit en processen, een langetermijnstrategie en inzicht in de benodigde technische oplossingen. 

 

Onze aanpak 

Na een intakegesprek starten we een grondig assessment. Van merkwaarden en actuele trends tot onderscheidend vermogen en uitdagingen in uw branche; alle relevante facetten nemen we mee zodat u een roadmap heeft waarin e-commerce bijdraagt aan het behalen van uw bedrijfsdoelstellingen. Tijdens het gehele proces werken we nauw met u samen zodat we succes waarborgen.  

 

  • 27 jaar ervaring in e-commerce strategie
  • Naar afloop heeft u een datagedreven digitale strategie voor 2019
  • Nieuwe kennis direct in executie brengen

Uw e-commercedoelstellingen overtreffen?

Neem contact met ons op

Cases

Van concrete roadmap naar volledige omnichannel beleving
Strategie, webshop bouw en Magento BI
Online marketingstrategie en implementatie

Wat klanten zeggen over ons

X
Contact
Direct e-commerce advies?
<
Contact
Direct e-commerce advies?