Wij zijn trots te werken voor:

E-mailmarketing voor webshops

E-mailmarketing staat in de top online marketingkanalen die omzet realiseren en loyaliteit vergrotenMaar elke campagne kan beter. Dat is wat onze e-mailmarketingconsultants doen. 

 

Meer omzet door e-mailmarketing?

Ontvangt uw doelgroep op het juiste moment in de klantreis e-mails met waardevolle content? Denkt u dat of ziet u het ook terug in de prestaties van uw e-mailmarketingcampagnes? Wij duiken in uw data, helpen u met het ontdekken van omzetlekken vanuit e-mailmarketing en we werken samen met u naar meer resultaat. Zo levert e-mailmarketing u continu meer omzet op.

 

Doorlopend beter

Succes met e-mailmarketing begint met een strategie. We onderzoeken uw huidige prestaties en waar kansen liggen. Zodra de eerste campagnes zijn ingericht, monitoren we de resultaten. Waar nodig stellen we verbeteringen voor die we eerst A/B-testen. Zo weet u zeker dat het doorvoeren van een oplossing daadwerkelijk een verbetering is. 

Daarnaast zoeken we continu naar nieuwe kansen. Hiervoor gebruiken we niet alleen trends, maar duiken we ook juist data in van uw webwinkel en van uw andere online marketingkanalen. Zo verkrijgen we een beter beeld bij uw doelgroep zodat u steeds beter gepersonaliseerde e-mailcampagnes verstuurt. 

  • E-mailmarketing gespecialiseerd voor e-commerce
  • Full service e-commercebureau dus alles onder één dak
  • Duidelijke planning en roadmap
  • Bewezen resultaten. Bekijk ons portfolio
  • E-mailmarketing op basis van de customer journey
  • 27 jaar ervaring in e-commerce en retail

Uw e-commercedoelstellingen overtreffen?

Neem contact met ons op

Cases

52 procent meer omzet uit SEO en continue conversie-optimalisatie

Wat klanten zeggen over ons

X
Contact
Direct e-commerce advies?
<
Contact
Direct e-commerce advies?