Wij zijn trots te werken voor:

E-mailmarketing voor webshops

E-mailmarketing behoort tot de meest effectieve e-commercestrategieën die er zijn – en met goede reden. Uw subscribers kiezen bewust voor het ontvangen van informatie en staan open voor mooie aanbiedingen. Daar komt bij dat u met personaliseerbare mailingsoftware als Copernica en Dotmailer een arsenaal aan verleidingstechnieken tot uw beschikking heeft om uw subscribers te laten converteren.

 

 

 

Ondanks deze mooie kans benutten slechts weinig (online) retailers hun volledige e-mailmarketingpotenties: het opzetten van datadriven e-mailmarketingcampagnes vraagt immers om een gedegen platformkennis en het overwinnen van technische uitdagingen. Dit is precies waar wij graag het verschil voor u maken: met onze hands-on aanpak transformeren wij uw passieve lezers in nieuwe kopers en terugkerende klanten!

 

Waarom e-mailmarketing bij ons? 5 redenen

1. U heeft een streepje voor op uw concurrentie

Ons e-mailmarketingteam heeft jarenlange ervaring met het opzetten van geavanceerde e-mailtemplates en speelt in op de nieuwste ontwikkelingen. U bent de concurrentie dus altijd een stapje voor. 

Een kleine impressie van onze implementatiemogelijkheden:

- Cross-selling op basis van eerdere aankopen

- Dynamische vermeldingen van nabijgelegen winkelvestigingen

- Verzending van ‘verlaten-winkelmand'-e-mailcampagnes

- E-mailmarketing automation*

 

 


*E-mailmarketing automation

We vertalen individuele bezoekersacties naar gepersonaliseerde e-mails, waarbij we rekening houden met de customer journey-fase waarin uw bezoeker zich op dit moment bevindt.

2. Oplossingen op maat: eenmalige en doorlopende trajecten

Onze consultants hebben alle kwalificaties in huis om uw e-mailcampagnes van A tot Z te verzorgen. Niet iedereen heeft evenveel ondersteuning nodig; interne capaciteit en database-grootte spelen hierin een belangrijke rol. Afhankelijk van uw behoeften heeft u bij ons daarom keus tussen eenmalige- en doorlopende trajecten. 

 

Kortlopende trajecten

Bij een kortlopend traject werkt u samen met onze consultant een blauwdruk voor uw toekomstige e-mailmarketingstrategie uit. Deze service is ideaal voor webshops die weinig- tot geen ervaring hebben met het opzetten van campagnes. U haalt het meeste uit dit pakket als uw e-maildatabase bestaat uit minimaal 40.000 e-mailadressen, of als uw e-mailmarketingomzet meer dan € 280.000 bedraagt. 

 

Beheertrajecten

Voor wie graag doorlopend solide ondersteuning en advies wenst hebben wij diverse doorlopende beheerpakketten. De invulling van deze trajecten is afhankelijk van de grootte van uw database: hoe groter uw bestand, hoe meer ruimte er is voor testen en innovatie.

 

Voorbeeld 1: u verzendt maandelijks 20.000 e-mails

Onze service:

Wij geven u maandelijks de ruimte om ad hoc vragen te stellen aan uw persoonlijke consultant. De consultant past bovendien quick wins toe en geeft u adviezen om uw campagnes te verbeteren.

 

Voorbeeld 2: u verzendt maandelijks 100.000 e-mails

Onze service:

U heeft de gelegenheid om maandelijks vragen te stellen en kunt u bovendien verzoeken insturen. De optimalisatietaken variëren van het analyseren en verbeteren van campagnes tot het opzetten van testplannen en het uitvoeren van 2 A/B-testen per maand.

 

3. Expertise op het gebied van Copernica en Dotmailer

Wij werken met zowel Copernica als Dotmailer om uw campagnes in goede banen te geleiden. Beide tools zijn uitermate geschikt voor e-mails met geavanceerde multidimensionele databases en campagnemanagement. 

  

   

4. Altijd inzicht in uw ROI

Wij houden u op de hoogte van de laatste ontwikkelingen, zodat u uw marketingkoers goed geïnformeerd door kunt zetten. Bij onze e-mailbeheerpakketten kunt u daarom een maandelijks verslag verwachten van uw persoonlijke consultant.

 

5. Bewezen succes

We bewijzen onszelf al vele jaren bij e-mailmarketingcampagnes van grote webshops zoals State of Art, Colourful Rebel en Ranzijn.

  

  • E-mailmarketing gespecialiseerd voor e-commerce
  • Full service e-commercebureau dus alles onder één dak
  • Duidelijke planning en roadmap
  • Bewezen resultaten. Bekijk ons portfolio
  • E-mailmarketing op basis van de customer journey
  • 27 jaar ervaring in e-commerce en retail

Uw e-commercedoelstellingen overtreffen?

Neem contact met ons op

Cases

Omnichannel e-Commerce platform
52 procent meer omzet uit SEO en continue conversie-optimalisatie
Zoekmachine en e-mailmarketing

Wat klanten zeggen over ons

X
Contact
Direct e-commerce advies?
<
Contact
Direct e-commerce advies?