Wij zijn trots te werken voor:

E-mailmarketing voor webshops

Verstuurt u wekelijks een generieke e-commercenieuwsbrief waarin u producten aanprijst? Van e-mailmarketing kunt u een hoge ROI verwachten, mits de juiste strategie wordt toegepast. Wij helpen u naar succes!

 

Waarom e-mailmarketing?

E-mailmarketing is al jarenlang een krachtig middel in e-commerce. Dat komt omdat (potentiële) klanten bewust ervoor kiezen om informatie te ontvangen. Ze willen graag als eerste weten wat de nieuwe collectie is en willen geen aanbieding missen. U kunt echter veel meer waarde voor hen toevoegen. 

 

E-mailmarketing: meer dan een e-commercenieuwsbrief versturen

Wist u dat de Albert Hein geen standaard nieuwsbrief heeft omdat de complete inhoud wordt aangepast op het gedrag van de nieuwsbriefontvanger? En kent u de verjaardagscampagne van Bol.com waarbij jarigen standaard een e-mail van het online warenhuis ontvangen? Via e-mailmarketing versterken ze de relatie met (potentiële) klanten in iedere fase van de customer journey.

Zo zijn er nog tal van voorbeelden van (online) retailers die strategisch hun e-commerce nieuwsbrief inzetten zodat ze optimaal gebruikmaken van klantcontactmomenten. Onze e-mailmarketingspecialisten gaan graag samen met u aan de slag voor uw ideale klantcontactstrategie via e-mailmarketing.

 

E-mailmarketing uitbesteden bij ons fullservicebureau

We hebben meer dan 25 jaar ervaring in e-commerce en we lopen continu voorop. Onze e-mailmarketingspecialisten bewijzen steeds opnieuw hun expertise.

  • E-mailmarketing gespecialiseerd voor e-commerce
  • Full service e-commercebureau dus alles onder één dak
  • Duidelijke planning en roadmap
  • Bewezen resultaten. Bekijk ons portfolio
  • E-mailmarketing op basis van de customer journey
  • 25 jaar ervaring in e-commerce en retail

Uw e-commercedoelstellingen overtreffen?

Neem contact met ons op

Cases

Omnichannel e-Commerce platform
Meer rendement met e-Mailmarketing
200 % omzetgroei uit e-mailmarketing

Wat klanten zeggen over ons

X
Contact
Direct e-commerce advies?
+31 (0)10 243 60 00
<
Contact
Direct e-commerce advies?
+31 (0)10 243 60 00