Wij zijn trots te werken voor:

Adverteren op social media

U vindt vrijwel elke Nederlander op social media. Het is tegenwoordig een onmisbaar element in ons dagelijks leven. Veel socialmediaplatformen, met name Facebook en Instagram, bevatten een enorme schat aan data en mogelijkheden. Wij gebruiken deze mogelijkheden maximaal zodat we alleen datagedreven, relevante en persoonlijke campagnes voor u inzetten. Met natuurlijk oog op resultaat: een continue groei in uw naamsbekendheid en omzet.

Adverteren op Facebook

Het is simpele marketingwijsheid: wees aanwezig waar uw klant is. Maar liefst 1,8 miljard mensen maken maandelijks actief gebruik van Facebook. In Nederland zijn er bijna 10 miljoen geregistreerde Facebook-accounts. Kortom: vrijwel elke doelgroep is op Facebook. Wij kunnen zo ook uw doelgroep bereiken.

Meer verkeer naar uw webshop, branding, awareness en hogere betrokkenheid: het zijn doelstellingen die u kunt behalen met de inzet van Facebook advertising. Wij stellen realistische KPI’s op en formuleren een strategie. Zo weet u exact wat wij voor u kunnen betekenen.

Facebook ads zijn advertenties die in het nieuwsoverzicht van gebruikers verschijnen, zowel op mobiel als desktop. Ze lijken op reguliere berichten. U kunt de advertenties op allerlei verschillende manieren vorm geven. Bovendien kunt u heel gericht uw doelgroep benaderen. Wij zorgen ervoor dat u zichtbaar bent op het juiste moment bij de juiste doelgroep met een relevante advertentie. Zo behalen we de gestelde doelstellingen.

Voorbeeld advertentie Facebook

Adverteren op Instagram

Instagram is een waardevol en effectief platform voor het genereren van nieuwe klanten. Het kanaal heeft een duidelijke focus op het visuele aspect. Daarom is Instagram ideaal om meer naamsbekendheid en betrokkenheid te creeëren. Samen met onze zusteronderneming GuiltyPeople kunnen we visuele content ontwikkelen die aanspreekt bij uw doelgroep.

Met 300 miljoen maandelijks actieve gebruikers heeft het kanaal nog niet de grootte van Facebook, maar het bereik groeit met grote snelheid. Met name jongeren (tot 30 jaar) zijn actief op dit platform.

Heeft u een jonge doelgroep? Dan kan Instagram het verschil in uw bezoekersverkeer, naamsbekendheid- of branding-doelstelling maken. We brengen uw doelen in kaart en integreren uw huidige marketingmomenten zodat Instagram een geïntegreerd onderdeel is van uw totale marketingplan. Vervolgens verzamelen we de data die we gebruiken om uw campagnes nog effectiever in te zetten.

  • Online adverteren speciaal e-commerce
  • Meer dan 27 jaar ervaring in e-commerce
  • Bewezen resultaten. Bekijk ons portfolio
  • Gecertificeerde consultants gedreven om voor u maximaal e-commerce succes te behalen
  • Fullservice e-commercebureau: alles onder één dak

Uw e-commercedoelstellingen overtreffen?

Neem contact met ons op

Cases

Explosieve omzetgroei op Magento Enterprise
Meer rendement met SEO, Adwords en conversie-optimalisatie
Online marketingstrategie en implementatie

Wat klanten zeggen over ons

X
Contact
Direct e-commerce advies?
<
Contact
Direct e-commerce advies?