Wij zijn trots te werken voor:

Display advertising

U wilt dat uw doelgroep gelijk aan u denkt zodra ze iets nodig hebben wat u verkoopt. Maar er is veel concurrentie dus u bent niet vanzelfsprekend top of mind. Een hoge mate van naamsbekendheid is daarom essentieel, maar hoe zorgt u hiervoor? Uw doelgroep krijgt immers dagelijks al duizenden marketingimpulsen per dag. Alleen door op het juiste moment een relevante boodschap te tonen valt u op en verhoogt u dus de naamsbekendheid. Display advertising is hiervoor het ultieme middel.

Door het uitgebreide aanbod van websites voor display advertising kan uw advertentie vrijwel overal op elk moment getoond worden. Denk aan het moment dat uw doelgroep scrollt op Facebook, het laatste nieuws bekijkt op Nu.nl of een blog leest op Beautygloss. Wellicht is uw doelgroep op dat moment niet (bewust) bezig met een aankoop, maar u heeft wel een contactmoment die ervoor zorgt dat ze u kennen. 

Display-advertisingstrategie

Display-advertenties kunt u in allerei bannerformaten laten opmaken en verrijken met afbeeldingen, video en audio. U kunt er nieuwe consumenten mee bereiken, maar ook herhaalaankopen stimuleren. Tevens zijn er duizenden online websites waar u uw display-advertentie kunt tonen. Zoveel mogelijkheden vereist een goede strategie om het maximale eruit te halen.

We beginnen met het vertalen van uw marketingdoelstelling(en) naar een passende doelstellingen voor de display-advertisingcampagnes.

Dan bepalen we de doelgroep van de campagnes en op welk moment we ze gaan bereiken in de customer journey. We houden de horizon breed. Zo kan een displaycampagne goed worden geïntegreerd in een e-mailmarketingcampagne en of Google Search (via AdWords).  

Voordelen van display advertising:

 • Bereik de doelgroep op het juiste moment in de customer journey
 • Heel specifieke targeting op basis van demografische en geografische informatie, interesses en surfgedrag
 • Alles wordt bijgehouden. U weet exact hoe vaak een advertentie is gezien of erop is geklikt. Daardoor is het mogelijk om continu datagedreven campagnes te optimaliseren.
 • Aanwezig zijn op vrijwel elk belangrijk kanaal voor uw doelgroep met visueel aantrekkelijke advertenties.
 • Retargetting is mogelijk: het opnieuw benaderen van bezoekers die uw webshop eerder bezochten
 • Perfect middel voor geïntegreerde marketing
 • Online adverteren speciaal e-commerce
 • Meer dan 27 jaar ervaring in e-commerce
 • Bewezen resultaten. Bekijk ons portfolio
 • Gecertificeerde consultants gedreven om voor u maximaal e-commerce succes te behalen
 • Fullservice e-commercebureau: alles onder één dak

Uw e-commercedoelstellingen overtreffen?

Neem contact met ons op

Cases

Webshop bouw en online marketing
Meer omzet door effectieve online marketing
52 procent meer omzet uit SEO en continue conversie-optimalisatie

Wat klanten zeggen over ons

X
Contact
Direct e-commerce advies?
<
Contact
Direct e-commerce advies?