Een strategisch partner voor e-commerce SEO - ISM eCompany

Wij zijn trots te werken voor:

Een strategisch partner voor e-commerce SEO

Als webshopeigenaar wilt u graag zoveel mogelijk converterend verkeer ontvangen. Dit verkeer komt via verschillende kanalen binnen, onder andere in de vorm van organisch verkeer uit de zoekmachines. Hoe beter uw webshop inspeelt op de werking van de zoekmachines, hoe meer organisch verkeer er binnenkomt.

De optimalisatieprocessen die hierbij komen kijken vragen om expertise op het gebied van SEO (‘Search Engine Optimization’). Onze jarenlange ervaring met het ontwerpen, lanceren én beheren van e-commerce-platforms geeft ISM’s SEO-team hierbij een streepje voor op de concurrentie.

 

Specialisten in e-commerce SEO

E-commerce SEO kent andere uitdagingen dan SEO voor websites zonder e-commercedoeleinden. Onze in-house specialisten zijn bekend met deze verschillen en spelen strategisch in op de uitdagingen die hierbij komen kijken. De adviezen hebben betrekking op de volgende drie pijlers:

  

Techniek

Technisch inrichten van het e-commerceplatform

Crawlbudget / linkwaarde zo efficiënt mogelijk besteden

 

Content

Schrijven (en/of begeleiden) van e-commerceteksten

Bedenken en uitvoeren van contentmarketing acties

 

Linkbuilding

Bloggerlinkbuilding

Hoge autoriteit-linkbuilding

Linkbuilding voor lokale SEO

 

  

Lokale SEO

 

 
Heeft u naast een webshop ook fysieke winkels? Onze specialisten onderzoeken dan welke lokaal georiënteerde zoekopdrachten populair zijn en zorgen ervoor dat uw winkels vindbaar worden op deze zoekopdrachten.

Vertel mij meer over lokale SEO >> 

 


Onze aanpak: het SEO-volwassenheidsmodel

Voor het opstellen van onze SEO-strategie doen we altijd eerst een intake-gesprek en een quickscan. Hiermee brengt de consultant in beeld hoe volwassen uw webshop op het gebied van e-commerce SEO is. Na deze analyse stellen we een concrete roadmap op met actiepunten. De actiepunten prioriteiten we op basis van de impact op de organische zoekresultaten en de benodigde tijd/kosten om dit actiepunt uit te voeren.

 

Hier stopt het overigens niet. De SEO-consultant geeft u continu strategisch advies en ontlast u bij de uitvoering van diverse activiteiten. Op deze manier groeit uw webshop door binnen het SEO-volwassenheidsmodel. Het is onze missie dat u en/of uw team uiteindelijk zelfstandig met SEO aan de slag kunnen.

Onze diensten:

  • SEO-beheertraject
  • SEO-audit
  • Strategisch advies
  • Diverse trainingen, waaronder SEO-copywriting en linkbuilding (basis en gevorderd)

Door onze bewezen aanpak hebben wij inmiddels diverse ambitieuze (online) retailers kunnen helpen met het behalen van hun doelstellingen. En daar worden wij blij van!

 

Elk jaar resultaat

SEO is geen sprint maar een duurloop; een goede strategie resulteert in een jaarlijkse stijging van uw organische verkeer. Op basis van uw doelstellingen maakt uw SEO-consultant daarom een jaarplanning om deze stijgingen te realiseren. Via het ranking dashboard kunt u de voortgang inzien, en daarnaast hebben we elk kwartaal met u een evaluatie-sessie.

 

New Call-to-action

 

  • Zoekmachine-optimalisatie speciaal voor e-commerce
  • Ruim 26 jaar ervaring
  • Bewezen resultaten. Bekijk ons portfolio!
  • Eigen ontwikkelde SEO-extensie voor maximale vindbaarheid in Google

Uw e-commercedoelstellingen overtreffen?

Neem contact met ons op

Cases

Meer rendement met SEO, Adwords en conversie-optimalisatie
Traffic en conversie-optimalisatie
Online marketingstrategie

Wat klanten zeggen over ons

X
Contact
Direct e-commerce advies?
<
Contact
Direct e-commerce advies?