Omnichannel-strategie voor Duifhuizen

Omnichannel-strategie: integratie webshop en fysieke winkels

Over Duifhuizen

Bij Duifhuizen kan men terecht voor trolleys, koffers, zakentassen, hippe modeartikelen en stijlvolle tassen in verschillende leersoorten. Duifhuizen heeft voor ieder wat wils. De collectie is uitgebreid en wisselt regelmatig door onder andere het volgen van de laatste trends. Ook heeft zij vaak scherpe aanbiedingen en staat bekend om haar goede service verlening. Bekijk hier de vernieuwde webshop van Duifhuizen. 

Uitdaging

Duifhuizen is een multibrand retailketen met ruim 25 winkels door heel Nederland. Duifhuizen zocht een partner met e-commerce disciplines onder één dak (strategie, techniek, online marketing, design). De doelstelling en ook gelijk de uitdaging was om een singlechannel-retailorganisatie te transformeren naar een omnichannel-organisatie waarbij de strategie gefocused is op het centraal positioneren van de klant. Ook werd Duifhuizen nog niet goed gevonden in zoekmachines en wist men niet goed genoeg waar de doelgroep zich online bevond.

Oplossing

De webshop is gerealiseerd op Magento Commerce en gekoppeld aan de interne systemen van Duifhuizen. Onze online marketeers richten zich voortdurend op het verhogen van de bezoekersaantallen, conversie en klantloyaliteit.

Resultaat

Na het complete redesign oogt de webshop nu fris, dynamisch en vernieuwend. De omzet is gestegen met 150 procent. 

Uw e-commercedoelstellingen overtreffen?

Neem contact met ons op

Vergelijkbare cases

Explosieve omzetgroei op Magento Enterprise

X
Contact
Direct e-commerce advies?
<
Contact
Direct e-commerce advies?