Kosten besparen en service verhogen

B2B webshop met real-time koppeling naar Navison

Over Euretco

Euretco is een retailservice-organisatie voor ondernemers in de branches mode, wonen en sport. Euretco werkt samen met 1.400 ondernemers en franchisenemers. In totaal exploiteren zij bijna 2.000 winkels met een gezamenlijke consumentenomzet van ruim € 2 miljard. 

Uitdaging

De uitdaging voor Euretco was het realiseren van een B2B webshop waarmee de vertegenwoordigers van Euretco bij hun klanten langs kunnen gaan. De webshop moest zo ontwikkeld worden dat vertegenwoordigers op locatie bestellingen kunnen invoeren die direct worden verwerkt met het door Euretco gebruikte ERP pakket; Microsoft Dynamics NAV.

Oplossing

Door deze webshop hebben vertegenwoordigers direct inzicht in prijsafspraken, de bestelgeschiedenis en voorraad gegevens van de klanten die zij bezoeken. Al deze informatie moet real-time uit NAV gehaald worden. De oplossing is de webshop bouwen op Sana Commerce B2B met Navision integratie. Vertegenwoordigers gaan nu met een laptop met internet verbinding bij hun klanten langs in plaats van met bestelformulieren te werken.

Resultaat

De webshop voor vertegenwoordigers is volledig geïntegreerd in Microsoft Dynamics NAV. Door deze intergratie zijn alle gegevens altijd direct beschikbaar.

Uw e-commercedoelstellingen overtreffen?

Neem contact met ons op

Vergelijkbare cases


X
Contact
Direct e-commerce advies?
<
Contact
Direct e-commerce advies?