Kookwinkel

Webshop bouw en online marketing

Over Kookwinkel Oldenhof

Familiebedrijf Oldenhof is sinds 1821 actief in de kookwereld. Sindsdien speelt de retailer voortdurend in op nieuwe trends en behoeften. Inmiddels heeft Oldenhof vijf kookwinkels in Nederland. Wat de kookwinkels onderscheidt is dat zij echt een ontmoetingsplaats zijn waar de passie voor koken en eten wordt gedeeld.

 

Uitdaging

De webshop Kookwinkel.nl groeit en het assortiment wordt steeds uitgebreider. Er is duidelijk vraag naar de producten, maar potentiële klanten kennen niet altijd de weg naar de webshop. Daarom zet de retailer sinds halverwege 2014 AdWords in.

Al snel kwamen ze tot de ontdekking dat AdWords werkt, maar door tijdgebrek er niet alles uithaalden. Daarom wilden ze graag werken met een externe partij die ze volledig konden vertrouwen. Wij gingen daarom een contract voor korte termijn aan, waarbij we ervoor zorgden dat de kosten van AdWords slechts een bepaald percentage van de omzet uitmaakten. Uiteraard moesten we minimaal het huidige omzetniveau behalen. 

 

Oplossing

Om de relatie met de klant gedurende de drie maanden te versterken werd er duidelijk met elkaar gecommuniceerd. Zo introduceert Kookwinkel.nl regelmatig nieuwe producten in de webshop. Door samen hierover te sparren en strategieën te bedenken, richtte onze AdWords-specialist direct hiervoor succesvolle campagnes in. De AdWords-campagnes van Kookwinkel zijn hierdoor altijd actueel en relevant.

Tevens verzorgden we uitgebreide en visuele rapportages die volledig waren afgestamd op de behoeften van de retailketen. Daardoor konden zij precies zien wat het effect was van hun AdWords-campagnes.

 

“Bij ISM eCompany bleek al snel dat we goed zaten. Ze staan altijd direct voor ons klaar en denken pro-actief mee. Daardoor halen we het maximale uit onze AdWords-campagnes.”

Emy Dirks, Marketing & communicatie coördinator bij Oldenhof. 

 

Resultaat

De AdWords-campagnes lopen goed. Ze behalen ruimschoots de doelstelling. Dat komt ook door de goede webshop. Tevens is Kookwinkel.nl verkozen tot beste webwinkel van 2015 in de categorie Huis, Hobby en Cadeau. 

Uw e-commercedoelstellingen overtreffen?

Neem contact met ons op

Vergelijkbare cases

Meer rendement met SEO, Adwords en conversie-optimalisatie
Online marketingstrategie en implementatie
Verhoging omnichannel omzet met online marketing

X
Contact
Direct e-commerce advies?
<
Contact
Direct e-commerce advies?