Cross-channel online marketing

Meer rendement met SEO, Adwords en conversie-optimalisatie

Over Lucardi

Lucardi is opgericht in 1988 en is sindsdien uitgegroeid tot grootste juweliersketen van Nederland op het gebied van sieraden, horloges en modeaccessoires. Lucardi staat bekend om de hippe en trendy ontwerpen, die nog altijd een betaalbare prijs hebben. Lucardi heeft inmiddels winkels door heel Nederland en een webshop welke hier te bekijken is.

Uitdaging

We zijn door Lucardi ingeschakeld om er voor te zorgen dat klanten buiten de fysieke winkels ook de webshop Lucardi.nl eenvoudiger vinden en bezoeken. Hiervoor hebben onze online marketingspecialistenvan ISM eCompany de webshop van Lucardi geoptimaliseerd voor zoekmachines en conversies.

Oplossing

Onze specialisten hebben Lucardi ondersteund op gebieden van techniek, zoekwoordenonderzoek, content, Google Shopping, Google AdWords, Google Places en linkbuilding. Daarnaast begeleiden we Lucardi periodiek in conversie-optimalisatie, waarbij het verhogen van zowel de klantconversie als verhogen van de orderwaarde centraal staat.

Resultaat

Na het inzetten van de online marketingdiensten van ISM eCompany werd Lucardi uitgeroepen tot Beste Winkelketen van Nederland 2015 - 2016 in de categorie juwelier & bijouterie. Gezien de omvang van dit consumentenonderzoek (285.000 consumenten!) is dit een prestatie waar erg Lucardi en wij dan ook erg trots op zijn. Bekijk de webshop van Lucardi hier.

Uw e-commercedoelstellingen overtreffen?

Neem contact met ons op

Vergelijkbare cases

Meer omzet door effectieve online marketing
Explosieve omzetgroei op Magento Enterprise
Traffic en conversie-optimalisatie

X
Contact
Direct e-commerce advies?
<
Contact
Direct e-commerce advies?