SEO, Google Ads en conversie-optimalisatie voor Smit Mode

Omzetverhoging door online marketing

Smit mode: meer bereik

Familiebedrijf Smit Mode is sinds 1872 een retailer in dames- en herenmode in Zuid-Holland. Met bekende modemerken, een bekende naam en een trouwe aanhang is de webshop van Smit Mode een vertrouwd adres voor dames, heren, jongens en meisjes. Smit Mode wilde echter meer omzet realiseren met de bestaande webshop.

Snel meer bezoek met Google Ads

We begonnen met het inzetten van Google Ads. Het bestaande Google Ads-account schoonden we op en we gaven het een structuur waarmee we eenvoudig campagnes kunnen bijsturen. Door de nieuwe structuur kunnen we zorgen voor optimale prestaties tegen zo laag mogelijke kosten.

Onze aanpak Zo doen we dat

We zetten search campagnes, Google Shopping en remarketing in. Zo bereiken we de doelgroep in elke fase van de klantreis met advertenties die daadwerkelijk waardevolle content bevatten. En dat zorgt voor meer omzet.

Daarnaast adviseerden we Smit mode op SEO-gebied door uitwerken van een technisch adviesrapport en het uitvoeren van een zoekwoordenonderzoek.

 

Resultaat: groei. En nog eens groei

De resultaten zijn vanuit Google Ads in het eerste half jaar dat we samenwerkten met Smit mode. Inmiddels is Smit mode al jarenlang onze klant.

262%

Omzetstijging via Google Ads

37%

Daling kosten per conversie met Google Ads

44%

Daling in de verhouding kosten met omzet uit Google Ads

Uw e-commercedoelstellingen overtreffen?

Neem contact met ons op

Vergelijkbare cases

Online kanalen voor meer digitaal omzet

X
Contact
Direct e-commerce advies?
<
Contact
Direct e-commerce advies?