Een aantal orders voor Van Strien: Aanzienlijk verbeterde schaalbaarheid van orderintake proces.

Over Van Strien

Van Strien is al zeker zes generaties lang een bakkersfamilie. In 1938 startte Co van Strien het familiebedrijf. Nu is het voor de generaties van nu de taak om de lekkerste koekjes te maken. Hoe? Met vakmanschap, de beste ingrediënten en liefde voor het product. En de eigenwijze houding om geen concessies te doen als het met ouderwets handwerk beter is. Daarom ''Handmade van Strien''. Dat proef je. 

 

Uitdaging

Tijdbesparing en geld op nakoming voor retailers.

Van Strien distribueert een breed assortiment van verschillende taarten en soesjes aan gespecialiseerde winkels door heel Nederland en had behoefte aan een systeem dat winkeliers kunnen voorzien van de mogelijkheid om door de catalogus door te bladeren en online orders te scrollen. ‘’Met de toekomst in gedachten willen wij efficiënt onze orderverwerking herstructureren.’’ zegt Jacques van Strien, eigenaar en directeur bij Van Strien. In combinatie met Microsoft Dynamics NAV, gebruikt van Strien SI Foodware als haar ERP systeem. 

Oplossing

Real-time interface: alle gegevens op catalogus, prijzen en voorraden.

Samenwerken met Sana Commerce toonde de ideale oplossing, het kon naadloos geïntegreerd worden met de Sana Commerce B2B sales portal dat Van Strien Microsoft Dyanmics NAV gebruikte. Bovendien is de dealer portal eenvoudig te gebruiken. Dankzij het samenwerken met Schouw Informatisering zou de webportal oplossing naadloos verbonden kunnen worden met de aangesloten SI Foodware, de hoge kwaliteit van de voedsel verwerking en distributie brachespecifieke add-on is ontwikkeld door Schouw. 

Resultaat

Efficiënte en succesvolle order intake.

Met Sana’s real-time interface kunnen alle gegevens van de catalogus, prijzen, uitvinders en bestellingen altijd up-to-date zijn en klant specifieke prijzen en kortingen kunnen worden toegepast. Met een paar klikken is het gemakkelijk om huidige en historische order informatie voor te zoeken voor Van Strien’s retailers. Ook kunnen ze hun sales orders, zendingen, facturen en verkoop historie online filtreren om de exacte informatie die ze nodig hebben op te halen. 

Uw e-commercedoelstellingen overtreffen?

Neem contact met ons op


X
Contact
Direct e-commerce advies?
<
Contact
Direct e-commerce advies?