Webshop Bouw

Om u te onderscheiden van uw concurrenten, moet technisch gezien alles kloppen. Uw webshop moet snel zijn, goed vindbaar in Google en voorzien zijn van de nieuwste conversieverhogende functionaliteit. Daarom kan niet iedereen zomaar een webshop bouwen. Het is een specialisme. Het is al meer dan 22 jaar ons specialisme.

Bewezen e-Commerce platform voor B2C

Uw webshop wordt door ons gebouwd op Magento. Het is een bewezen e-Commerceplatform, waardoor u niet onnodig omzet misloopt. We koppelen uw platform aan de bestaande systemen die u heeft, bijvoorbeeld uw ERP- of CRM-omgeving. 

 

Omnichannel e-Commerce

Uw bezoeker heeft tegenwoordig de mogelijkheid om altijd en overal aankopen te doen: in uw winkel, op hun smartphone en op uw webshop. Samen hebben we de uitdaging om effectief op deze behoefte in te spelen. Bij ieder contactpunt met uw (potentiële) klant zorgen we voor de perfecte technische invulling.

 

24/7 hosting en support

Uw omzet draait 24/7 door. Daarom zijn we er 24/7 voor u. Ons team van gekwalificeerde hosting experts staan voor u klaar om te verzekeren dat uw webshop dag en nacht, maar ook tijdens piekuren stabiel blijft presteren.

 

Doorontwikkeling

Na de livegang van uw webshop begint het verbeteren van uw webshop. Dit is geen project, maar een doorlopend proces van meten, rapporteren, analyseren en optimaliseren. We kennen alle conversieverhogende technologie in e-Commerceland en passen deze voortdurend op uw webshop toe. Hierdoor blijft u de concurrentie voor.

 

5419_Magento 2_Trained _Badge _56x 118  Magento Gold Partner - 137 X 118

Uw e-commercedoelstellingen overtreffen?

Neem contact met ons op
X
Contact
Direct e-commerce advies?
<
Contact
Direct e-commerce advies?