Wij zijn trots te werken voor:

Webshop design

Een goede webshop is zowel een verkoopkanaal als een visitekaartje. Bij elke Magento webdesign is relevantie voor de website essentieel. Alleen een webshop op maat kan dit bieden.   

 

Onze aanpak voor Magento webdesign

Wij ontwerpen webshops in multidisciplinaire teams. Onze specialisten werken nauw met onze strategen , customer journey-specialisten, SEO-consultantsconversie-optimalisatiespecialisten en bouwers . En ruimte testen we samen met de consument van de webshop. Op dit wijze kunt u uw ideale webshop garanderen.

Magento webdesign bestaat uit een viertal onderdelen: het concept, technisch ontwerp, interactie ontwerp en visueel ontwerp. 

 

Concept 

Relevantie begint bij een goed merkverhaal: wat is het? Daarom zijn wij afhankelijk van het vraagstuk, ook strategische en branding workshops. Deze input is de basis voor het concept van het Magento webdesign.

Bekijk hier een blog met voorbeelden van Magento webdesign

Technisch ontwerp

Een webshop is een complex systeem. Aan de achterkant gebeurt er veel. U Hebt te maken ontmoette koppelingen met betaalsystemen, Logistieke Partijen, Voorraden en klantgegevens. We brengen deze technische aspecten samen in een systeemarchitectuur voor een eenvoudig verloop.


Interactie ontwerp

Het technisch concept en concept worden doorvertaald naar functionele ontwerpen, ook wel wireframes genoemd. Then wordt er een zogeheten gebruikersreis uitgestippeld. We kijken naar de logica van uw webshop.

 

Visueel ontwerp

We hebben de webshop op basis van het concept van een passend Magento webdesign. Die conversie en branding optimaal is. Het eindresultaat is een merkwaardige webshop die relevant is voor merk en consument.

  • Al 27 jaar ervaring in e-commerce
  • Fullservice e-commercebureau: alles valt onder één dak
  • Duidelijke planning en roadmap
  • Conversieverhogende e-commercedesign
  • Bekijk ons portfolio
  • Magento Enterprise Partner

Uw e-commercedoelstellingen overtreffen?

Neem contact met ons op

Cases

Magento webshop met balans tussen branding en conversie
Omnichannel-strategie: integratie webshop en fysieke winkels
Explosieve omzetgroei op Magento Enterprise

Wat klanten zeggen over ons

X
Contact
Direct e-commerce advies?
<
Contact
Direct e-commerce advies?