Ik wil werken in
selecteer...

Werken bij ISM eCompany

Bij ISM kies je voor een mooie balans tussen een informele werksfeer en serious e-commerce business. Aan de ene kant zijn we nog steeds de nuchtere, jonge Rotterdamse IT startup die 26 jaar geleden is opgericht in een studentenkamer. Aan de andere kant werken we inmiddels met ruim 200 collega’s aan de e-commerce successen van onze klanten. Van onze collega’s werken er 100 in de Van Nellefabriek in Rotterdam en 100 als developer in Oekraïne en Sri Lanka.

Neem contact met ons op
Ontmoet
Collin
Ontmoet
Patty
Ontmoet
Jaimy
Ontmoet
Gerwin
Ontmoet
Véronique

Uitgelichte vacatures

IT Service Manager

Facility Management, Full-time Bekijk vacature

E-commerce Consultant

Consultancy, Full-time Bekijk vacature

Jouw carrière

Bij ISM eCompany weten wij dat we zonder onze mensen niets zijn. Wij geloven in talent over experience en weten dat wij daarin een handje kunnen helpen bij persoonlijke ontwikkeling.
Open is een van onze kernwaarden, wat zich onder andere uit in continue feedback geven aan elkaar. Denk hierbij aan 360 graden feedback en het werken in een performance management gestuurde organisatie. Ieder kwartaal staan wij stil bij jouw persoonlijke ontwikkeling en stimuleren wij om het maximale uit jezelf te halen!
Wij geloven niet in grote standaard ontwikkelprogramma’s maar in maatwerk. Denk hierbij aan persoonlijke coaching en het geven van de juiste kansen op het juiste moment.  
Wij bieden daarnaast in onze Training ‘webshop’ een grote variatie aan trainingen en tools die jou gaan helpen om nog beter te worden!

Staat jouw droombaan er niet tussen?

Misschien kunnen we die dan wel creëren! Stuur ons wat jouw droombaan is bij ISM eCompany en dan laten wij jou zo snel mogelijk weten wat de mogelijkheden zijn!

Ik ga
worden

Verstuur hier je open sollictatie!

Max grootte (1MB)

Upload CV

X
Contact
Direct e-commerce advies?
<
Contact
Direct e-commerce advies?