Wil jij weten of je matcht bij ISM eCompany? Lees dan hieronder meer over onze kernwaarden!

)                                                        

Ondernemend

ISM is niet alleen maar jouw werkgever, maar jij handelt alsof ISM jouw eigen bedrijf is! Iets ‘niet kunnen’ is jou niet bekend, want jij doet er alles aan om het (bijna) onmogelijke waar te maken. Door constant out of the box te denken daag jij de "status quo" uit.

Gepassioneerd

De digitale wereld is helemaal jouw ding; jij volgt digitale trends en ontwikkelingen op de voet, want alleen dan ben je in staat jouw persoonlijke- en businessdoelen te verwezenlijken. Je realiseert je dagelijks dat jij een cruciaal onderdeel bent van de digitale revolutie en draagt jouw liefde voor het online vak intern en extern uit.

Resultaatgericht

Jij doet alles om het gewenste resultaat te bereiken. Waarde toevoegen voor de klant staat voorop in al jouw handelen. Positief kritisch denken combineer jij met probleemoplossend vermogen. Om het beste uit jezelf te halen stel je duidelijke doelen voor jezelf en de klant en bent pas tevreden als je die doelen behaalt.

Open

ISM eCompany heeft een open cultuur; naar collega's en klanten ben je eerlijk en transparant. Ook als zaken tegenvallen of je fouten maakt - je praat daarbij liever dan je mailt. Je spreekt uit waar je kansen en bedreigingen ziet en komt proactief met acties en oplossingen. Opbouwende feedback aan collega’s geven is voor jou geen issue; je spreekt hen aan op nakomen van afspraken en je staat open voor feedback van anderen.

 

Wie zoekt ISM eCompany?

Wie we zoeken? Dat is eigenlijk vrij simpel. Aanstormend talent en specialisten met liefde voor het online vak én de drive om samen met onze klanten hun e-commerce succes te maximaliseren. 

We zijn een fullservice e-commerce bureau. Bij ons kun je een rol spelen in de ontwikkeling van omnichannel strategieën voor (online) retailers of het ontwerp en de totstandkoming van een eersterangs converterende webshop. Maar ook in online marketing kan je een verschil maken voor onze klanten.

De meeste van onze vacatures zijn dan ook voor:

e-Commerce specialisten

ISM eCompany biedt een divers aanbod e-commerce jobs aan; van Junior e-Commerce consultant tot Magento Consultant tot Projectmanager tot E-commerce Success Manager of Digitaal Strateeg. Je werkt voor bekende merken zoals: Zinzi, Primera, Intersport, Scotch & Soda, Spar, McGregor en Buddha to Buddha. Natuurlijk doe jij dit niet alleen en werk je samen met een gedreven en gepassioneerd team van e-commerce professionals die allemaal dit doel nastreven. Verbeterslagen in de webshop worden gemaakt samen met de klant op locatie of bij ons op kantoor en in samenwerking met je collega’s op de Online Marketingafdeling die de search engine en conversie optimalisatie van de website voor hun rekening nemen. Je staat er dus niet alleen voor. Je werkt samen met een internationaal team van 30 e-commerce specialisten in Nederland en 50 in Sri Lanka en Oekraïne. Omdat wij teamspirit heel belangrijk vinden ontmoet je jouw collega’s ook op locatie. De ene keer komen zij naar Nederland en de andere keer bezoek je een van onze kantoren in het buitenland. Zo kom je tijdens je werk ook nog eens op plekken waar je anders misschien niet zo snel zou komen.

Online marketeers

De Online Marketingafdeling van ISM bestaat uit vier disciplines; SEO, SEA, E-mail en conversie-optimalisatie. In het Online Marketing team zijn er functies beschikbaar op alle ervaringsniveaus, van stagiairs en starters tot zeer ervaren specialisten. Dus of je de eerste stap in je carrière gaat zetten en jezelf graag wilt ontwikkelen of toe bent aan een gevorderde uitdaging; het kan allemaal! Jij bent de sparringpartner voor de klant en zorgt ervoor dat de strategie omgezet wordt naar een roadmap. En dit doe je niet alleen; het team bestaat uitsluitend uit vakidioten met een passie voor Online Marketing. Deze passie delen wij graag met onze klanten maar vooral ook met elkaar. Om de week hebben we een ‘Optimize Friday’ waarbij we aan elkaar die nieuwste trends in e-commerce presenteren en bespreken. Zo blijven altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen, zoals de resultaten van onze nieuwste Google bèta testen. ISM is een full service e-commerce bureau en dit betekent dat wij alle kennis onder één dak hebben. Handig voor onze klanten en interessant voor jou. Door de samenwerking met collega’s leer je ook veel over e-commerce breed. Als Google Premium Partner, volgen onze specialisten regelmatig trainingen.

Sales

Onze ambitie is om nog meer te groeien! Onmisbaar hiervoor zijn Business Developers, waar ISM met regelmaat naar op zoek is. We hebben voor studenten mooie bijbanen beschikbaar in ons Business Development Center (het ‘belteam’) en ook ervaren ‘consultative sellers’ zijn van harte welkom. Van 'cold calling' tot het informeren van klanten verder in de funnel tot het uiteindelijke doel; deals scoren. In deze functies kom je terecht in een jong en internationaal team, waar een open cultuur heerst en iedereen bereid is elkaar te helpen. Waar je als Business Development Agent vooral de telefoon op zal pakken om het eerste contact te leggen, zijn de Business Developers e-Commerce een strategische sparringpartner voor onze potentiële klanten, en gaan op een inhoudelijke manier met hen in gesprek over hun e-commerce strategie. Met inhoudelijke kennis van e-commerce overtuig jij ze om een langetermijnrelatie met ISM eCompany aan te gaan. ‘Enthousiasmeren’ en ‘binden’, daar ligt jouw focus.

Stages

Is e-commerce echt jouw ding en wil je meer leren van alle facetten op het gebied van e-commerce? Ben jij klaar om relevante werkervaring op te doen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden het gehele jaar door verschillende soorten stages aan. Van afstudeerstages tot meewerkstages; jij staat aan het roer van je eigen ontwikkeling. Zo zal je meewerken aan interessante projecten met zéér aansprekende opdrachtgevers en genoeg tijd en ruimte krijgen je onderzoeksopdracht af te ronden. Je komt terecht in een enthousiast en hecht e-commerce team die jou alles kunnen leren op het gebied waar jouw interesse ligt. Zo zul je een begeleider toegewezen krijgen die gedurende de stage jouw eerste aanspreekpunt is. Ook niet onbelangrijk; stagiairs krijgen bij ons een marktconforme stagevergoeding!

Bijbanen

Wil jij als student een bijbaan in een gezellig team en wil je jouw opgedane kennis uit boeken en de collegebanken nu echt in praktijk brengen? Dan is misschien een van onze flexibele bijbanen wel wat voor jou. Bij ons kun je vanaf 12 uur uur per week aan de slag binnen één van de verschillende afdelingen met uiteenlopende projecten. Bij ons krijg je als student direct veel verantwoordelijkheid en bieden wij jou de mogelijkheid om zelf kansen te identificeren en met beide handen aan te pakken. Bij ISM ben je er niet om koffie te halen, maar om een verschil te maken. Zo is ISM in 1992 opgericht door studenten en zijn de overige directeuren als student gestart binnen de organisatie. Doorgroeimogelijkheden zijn er dus volop! Ben jij leergierig, pro-actief en bereid om het maximale uit jezelf te halen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Benieuwd of ISM past bij jouw ambities? Neem dan gerust een kijkje op de vacaturepagina!

 

X
Contact
Direct e-commerce advies?
<
Contact
Direct e-commerce advies?