Whitepapers

Wilt u meer diepgaande informatie over een bepaald e-Commerce onderwerp? Download dan één van onze whitepapers. 


In deze e-commercebenchmark vindt u de resultaten van bezoekersgedrag in middelgrote tot grote Nederlandse modewebwinkels in het laatste kwartaal van 2018. Zo leest u over gemiddelde conversiepercentages, uitvalpercentages, gemiddelde orderwaarde en webshopbezoeken per apparaat.

Ontvang whitepaper

Richt u uw Google Adscampagnes al webshop-proof in? Ontdek het met onze speciale whitepaper!

Ontvang whitepaper

In deze e-commercebenchmark vindt u resultaten van bezoekersgedrag in middelgrote tot grote Nederlandse modewebwinkels in het derde kwartaal van 2018. Ontdek wat de gemiddelde conversiepercentages, uitvalpercentages, gemiddelde orderwaarde en webwinkelbezoeken per apparaat zijn. 

Ontvang whitepaper

Bent u op zoek naar een nieuwe samenwerkingspartner, dan kan het lastig zijn om de juiste partij te vinden. Met Gayan's RFP-template zorgt u ervoor dat u de deelnemende bureaus de juiste vragen stelt!

Ontvang whitepaper

Onze SEO-consultants legden voor dit onderzoek 9 bekende speelgoedwebwinkels tegen de lat: wie kwam er als beste uit de bus, en wie als slechtste? Lees in dit onderzoek op welke SEO-factoren zij nog beter kunnen optimaliseren!

Ontvang whitepaper

In deze e-commercebenchmark vindt u resultaten van bezoekersgedrag in middelgrote tot grote Nederlandse modewebwinkels in het tweede kwartaal van 2018. Ontdek wat de gemiddelde conversiepercentages, uitvalpercentages, gemiddelde orderwaarde en webwinkelbezoeken per apparaat zijn. 

Ontvang whitepaper

In de e-commercebenchmark vindt u resultaten van bezoekersgedrag in middelgrote tot grote Nederlandse modewebwinkels in het eerste kwartaal van 2018. Zo leest u over gemiddelde conversiepercentages, uitvalpercentages, gemiddelde orderwaarde en webshopbezoeken per apparaat.

Ontvang whitepaper

Gaat u aan de slag om uw webshop omnichannel-proof te maken? Met dit printbare document kun u uw klantreis helder in kaart brengen!

Ontvang whitepaper

Wilt u uw ondernemingsstrategie graag omnichannel-proof maken? Het strategiecanvas van onze Omnichannelstrateeg Sander Berlinski biedt uitkomst!

Ontvang whitepaper

Het aantal mobiele bestedingen groeit continu! Met deze 9 praktische tips en voorbeelden streeft u naar een hogere conversie in uw mobiele webshop.

Ontvang whitepaper

X
Contact
Direct e-commerce advies?
<
Contact
Direct e-commerce advies?