Whitepapers

Wilt u meer diepgaande informatie over een bepaald e-Commerce onderwerp? Download dan één van onze whitepapers. 


Het aantal mobiele bestedingen groeit continu! . Met deze 9 praktische tips en voorbeelden streeft u naar een hogere conversie in uw mobiele webshop.

Ontvang whitepaper

Hoeveel zoekwoorden gebruikt u, en welke tekstlengtes zijn SEO-vriendelijk? Met dit handige, printbare document ernaast was het schrijven van SEO-teksten nog nooit zo eenvoudig!

Ontvang whitepaper

Wat is een goed conversiepercentage voor uw modewebwinkel? Wat is het effect van de smartphone op online winkelgedrag in modewebwinkels?

Ontvang whitepaper

Veel retailers en merken hebben moeite om topposities in relevante zoekresultaten te bereiken. Vaak is het lastig om een bepaalde oorzaak aan te duiden. Is deze situatie herkenbaar? In de bijgaande whitepaper vindt u het SEO-volwassenheidsmodel. Het model geeft u handvatten om continue groei met SEO te bewerkstelligen.

Ontvang whitepaper

Wat was het gemiddelde conversiepercentage van modewebwinkels in het derde kwartaal 2017? Lees het in deze benchmark

Ontvang whitepaper

Bent u toe aan een verdiepingsslag in de conversie-attributie van uw online marketingkanalen? Lees in deze whitepaper alles over het Markov-attributiemodel!

Ontvang whitepaper

Onze SEO-specialisten legden voor dit onderzoek 19 online drogisterijen tegen de lat: wie kwam er als beste uit de bus, en wie als slechtste? Lees in dit onderzoek op welke SEO-factoren drogisten- webshops nog beter kunnen optimaliseren!

Ontvang whitepaper

Op basis van bijna 136 miljoen sessies en 3 miljoen transacties van middelgrote en grote Nederlandse modewebwinkels geeft deze benchmark antwoord op de vraag: hoe hoog moet het conversiepercentage van mijn webshop zijn?

Ontvang whitepaper

Gebruikt u big data, Google Analytics of alleen uw onderbuikgevoel voor datadriven marketing? We ontwikkelden een whitepaper waarmee u test op welk niveau uw datadriven marketing momenteel is. En we geven uitleg hoe u groeit naar het volgende niveau!

Ontvang whitepaper

De online concurrentie groeit. Het is daarom meer dan ooit belangrijk om na te denken hoe u ervoor zorgt dat hetzelfde aantal bezoekers beter converteert in uw webwinkel. In de benchmark vindt u prestaties van verschillende modewebwinkels in Nederland, zodat u antwoord krijgt op de vraag hoe goed uw webwinkel presteert.

Ontvang whitepaper

X
Contact
Direct e-commerce advies?
<
Contact
Direct e-commerce advies?