Whitepapers

Wilt u meer diepgaande informatie over een bepaald e-Commerce onderwerp? Download dan één van onze whitepapers. 


Welke versie van de A/B-test ontvangt de ontvanger? En wanneer? Gebruik deze invulsheet om uw testmethode te bepalen en de resultaten van uw A/B-test te analyseren.

Ontvang whitepaper

Dit is een handig Excel-bestand voor het bijhouden van uw e-mailmarketingprestaties op deze tien onmisbare KPI's. Het Excel-bestand geeft u tevens handvatten voor het bepalen van groeidoelstellingen voor e-mailmarketing.

Ontvang whitepaper

Tekstadvertenties bieden tegenwoordig oneindig veel mogelijkheden. Maar hoe kunt u deze mogelijkheden het beste benutten en waar moet een goede advertentietekst aan voldoen? Wij leggen het u uit aan de hand van twee korte checklists.

Ontvang whitepaper

Linkbuilding is een belangrijk onderdeel van SEO, maar u betaalt snel te veel voor een linkje. In deze vernieuwde blog ontdekt u of een blog interessant is om een link van te krijgen en aan welke prijs u moet denken. Inclusief briefingtemplate!

Ontvang whitepaper

Dit is een handig handboek met daarin een vierdelig stappenplan en voorbeelden die u helpen uw webshopmigratie succesvol door te komen op SEO-gebied.

Ontvang whitepaper

In deze e-commercebenchmark vindt u de resultaten van bezoekersgedrag in middelgrote tot grote Nederlandse modewebwinkels in het laatste kwartaal van 2018. Zo leest u over gemiddelde conversiepercentages, uitvalpercentages, gemiddelde orderwaarde en webshopbezoeken per apparaat.

Ontvang whitepaper

Richt u uw Google Adscampagnes al webshop-proof in? Ontdek het met onze speciale whitepaper!

Ontvang whitepaper

Bent u op zoek naar een nieuwe samenwerkingspartner, dan kan het lastig zijn om de juiste partij te vinden. Met Gayan's RFP-template zorgt u ervoor dat u de deelnemende bureaus de juiste vragen stelt!

Ontvang whitepaper

Het aantal mobiele bestedingen groeit continu! Met deze 9 praktische tips en voorbeelden streeft u naar een hogere conversie in uw mobiele webshop.

Ontvang whitepaper

Hoeveel zoekwoorden gebruikt u, en welke tekstlengtes zijn SEO-vriendelijk? Met dit handige, printbare document ernaast was het schrijven van SEO-teksten nog nooit zo eenvoudig!

Ontvang whitepaper

X
Contact
Direct e-commerce advies?
<
Contact
Direct e-commerce advies?