Over ISM eCompany

Sinds de oprichting van ISM eCompany in 1992 houden we ons al bezig met marketing en technologie in de retail. 27 jaar later zijn wij een fullservice e-commercebureau dat behoort tot de top. Vanuit ons hoofdkantoor in Rotterdam werken we met 200 professionals voor nationale en internationale (online) retailers. Voor onze klanten hebben we een belangrijke missie: We maximize your ecommerce success.

Van zolderkamer tot toonaangevend e-commercebureau

ISM eCompany begon met Karel van der Woude en Jan Kees de Jager. Tijdens hun studie aan de Nyenrode Business Universiteit leerden ze elkaar kennen. Eenmaal afgestudeerd besluiten de twee, ondertussen goede vrienden, vanuit hun studentenkamer een eigen bedrijf op te richten. Het duo zag dat er vraag was naar IT om marketingdoelstellingen te behalen in de retail.

De meeste oplossingen waren technische gedreven. Er was weinig aandacht voor de communicatie met de consument. Dat moest anders. We wilden iets neerzetten waarbij communiceren met de klant heel natuurlijk zou voelen. De allereerste oplossing die we ontwikkelden was voor de Hema. Het was een zuil in de winkel waardoor klanten snel producten in de winkel konden vinden. Na de Hema volgden De Bijenkorf en Bruna met een eigen variant.

Karel en Jan Kees merkten dat hun klanten graag ook online wilden communiceren met consumenten. Inmiddels verzorgen we voor retailers de (omnichannel-) strategie, webshop bouw, ontwerp en online marketing met 200 professionals vanuit ons hoofdkantoor in Rotterdam. In het filmpje vindt u een overzicht van de belangrijkste milestones.
.

 

Rotterdamse mentaliteit met awards 

Meerdere malen zijn we uit onze voegen gebarsten en moesten we verhuizen naar nieuwe locaties. Maar altijd in Rotterdam. Want we zijn een trots Rotterdams bureau. U zult het ook merken aan onze kenmerkende mentaliteit: ‘no-nonsense’. Laat ons vooral zien hoe we uw e-commercesucces maximaliseren. Bekijk hier ons portfolio.

Onze kernwaarden
De Rotterdamse mentaliteit vertaalt zich ook naar onze kernwaarden. Want u kunt van ons ondernemende houding verwachten. Dat blijkt uit de out-of-the-boxideeën die onze specialisten bedenken voor onze klanten en de awards die we winnen. Tevens volgen we trends op de voet en doen we er alles aan om het beoogde resultaat te bereiken. Daarin zijn we wel open. Open naar collega's en met klanten. Ook als iets tegenvalt. 
Kortom, u kunt verwachten dat we het volgende zijn:

  • - Ondernemend
  • - Gepassioneerd
  • - Resultaatgericht
  • - Open

Onze partners

Om uw e-commercesucces te vergroten werken we samen met vooraanstaande partners. Bekijk hier al onze partners.

 

Partners van e-commercebureau ISM eCompany

Uw e-commercedoelstellingen overtreffen?

Neem contact met ons op

Wat klanten zeggen over ons

X
Contact
Direct e-commerce advies?
<
Contact
Direct e-commerce advies?